BOLU / DÖRTDİVAN - Dörtdivan Halk Eğitimi Merkezi

Ali VAROL - Müdür

1976 yılında Afyonkarahisar Çavdarlı Köyü’nde dünyaya geldi. İlk öğrenimini Çavdarlı Köyü İlkokulu’nda tamamladıktan sonra Afyonkarahisar merkezinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda ortaokulu bitirdi. Afyon Lisesi’nden 1994 yılında mezun oldu. Aynı yıl girdiği üniversiteye yerleştirme sınavında Gazi Üniversitesi Tarih Öğretmenliği bölümünü kazandı. 1998 yılında Üniversiteden mezun olan Ali VAROL, 7 Ekim 1998’de Bolu Kıbrıscık YİBO’da sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2000-2001 yıllarında Kars Sarıkamış’ta kısadönem olarak askerlik görevini yaptı. Askerlik dönüşü Bolu Dörtdivan Çok Programlı Lisesi’ne tarih öğretmeni olarak ataması yapıldı.  2001 yılından 2007 yılına kadar  Çok Programlı Lise’de pansiyondan sorumlu müdür yardımcılığı görevini vekaleten yürüttü. 2009 yılında aynı liseye asil müdür yardımcısı olarak ataması yapılan Ali VAROL, 2014-2023 yılları arasında Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yaptı. Ağustos 2023 yılında Dörtdivan Halk Eğitimi Müdürü olarak ataması yapılan Ali VAROL, halen bu görevi yürütmektedir.

Ali VAROL evli ve ikisi kız biri erkek olmak üzere üç çocuk babasıdır.