BOLU / DÖRTDİVAN - Dörtdivan Halk Eğitimi Merkezi

Ock

Bolu okullar arası kick boks il şampiyonası; Bolu Merkez, Gerede, Mudurnu, Mengen, Yeniçağa,  Dörtdivan ilçelerindeki spor kulüplerinden toplamda 120 sporcudan oluşan rekor katılım ile gerçekleştirildi.

Dörtdivan ilçesi olarak Dörtdivan HEM bünyesinde açılan Kick Boks Kursu kursiyerlerimizinden 11 sporcu ile gittiğimiz maçlardan 11 galibiyet ile döndük. Sporcularımız 2 altın,6 gümüş, 3 bronz madalya kazandı ve klup olarak 3.lük kupası aldık.

Yıldızlar 1.Ömer Faruk Ünal

Gençler 1.Elif Karagöz

Gençler 2.Tuncay Güney

Yıldızlar 2.Fatmanur Çakmakcı

Küçükler 2.Denizhan Başarır

Küçükler 2.Kerem Yaman

Küçükler 2.İsmail Berat Can

Küçükler 2.Belinay Taşçı

Yıldızlar 3.Emine Elif Pehlivanoğlu

Küçükler 3.Hatice Altundağ

Küçükler 3.Zeynep Kırhalı

Sporcularımızı emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz.

Ara

El Sanatları kursumuzda makromeden duvar aksesuarı, ahşap boyama ile bardak altlığı ve kapı süsü yapımı devam ediyor.

Ara

4-6 Yaş grubu Değerler Eğitimi kursumuz devam ediyor.

Kas

Dörtdivan Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan, kick boks kursunda, Antrenör Melike KALPAKLI'nın yetiştirdiği kursiyerler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yaptıkları gösterilerle büyük beğeni topladılar. Sarı Kuşak ve Yeşil Kuşak kurslarına devam eden kursiyerlerimiz, siyah kuşak takıncaya kadar eğitim almaya devam edecekler.

Ekm

Cumhuriyet'in 100. Yılı Anısına, temin ettiğimiz tişörtlere, Dörtdivan HEM yönetici ve öğretmenleriyle birlikte, ay yıldız ve 100. yıl logosuna tahta baskı çalışması yaptık.Elde ettiğimiz ürünleri öğrencilerimize dağıttık.Tişörtlerin temininde destek ve katkı veren Tekstilci Cihangir KOÇAK'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.(DÖRTDİVAN HEM)

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri kapsamında Dörtdivan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü  1-7 haziran tarihleri arasında İlçemiz Şehit Orhan Yalçın Ortaokulunda mangala ve satranç  turnuvası düzenlendi.Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri kapsamında Dörtdivan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü  1-7 haziran tarihleri arasında İlçemiz Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesinde dart ve masa tenisi turnuvası düzenlendi.Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Haz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 21 Mayıs'ta Resmi Gazete'de yayımlanan, "Türkiye Çevre Haftası" konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi uyarınca Türkiye Çevre Haftası, çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam çevrelerinin oluşturulması, iklim değişikliği ile mücadele ve uyum konularında çevre bilincinin topluma yayılması amacıyla  İlçemiz merkezinde 08.06.2023 Perşembe günü saat 11.00’de çeşitli etkinliklerle kutlamalar yapıldı.Etkinliklere İlçe Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA,Belediye Başkanı Hamza EFE ve ilçe protokolü ile birlikte ilçemizdeki  tüm okullardaki öğrencilerimiz  ve halkımız katıldı.Bu etkinlikler kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü atık malzemelerden elde edilen geri dönüşüm ürünleri sergisi ve günün anısına kursiyerlerimizce dikilen çantalar katılımcı öğrencilere hediye olarak dağıtıldı.

May

Dörtdivan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz, öğrencilerin ve kursiyerlerin kurs bitimi sonrası verilen belgelere E-Devlet kapısı üzerinden ulaşmasını sağlayıcı bilgilendirici video yayınlamıştır.

Halk Eğitimi Merkezleri Türk Müziği Korolarına katılmak isteyenleri bekliyor.

Tem

Dörtdivan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak İlçe Müftülüğü ile  koordineli olarak Dörtdivan Kız Kuran Kursu'nda Kuran-I Kerim Elif Ba okuma kurslarını 19.07.2022 tarihi itibari ile başlattık.Tüm kursiyer öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tem

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 3.dönem sınavları 20 Temmuz 2022 tarihi saat 9:30'dan 29 Temmuz 2022 tarihi saat 23:59'a kadar online (çevrimiçi) yapılacak olup tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Haz

Kurumumuzda  müdür yardımcısı  olarak görev yapan  Gülsen ATEŞ SAHAR Bolu Sakarya Ortaokulu'na Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak atanmıştır. Kurumumuzda bulunduğu süre içinde yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür eder , yeni görev yerinde kendisine  başarı ve mutluluklar dileriz.

Haz

Dörtdivan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce okullarımızdan ve ilçemizin kurumlarından gelen talepler  doğrultusunda Dörtdivan Öğretmevi ve ASO konferans salonunda 28.05.2022 tarihinde doğalgaz kursu açılmıştır.

Haz

YÖGEP Toplantıları kapsamında İl İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Niyazi AKMAN tarafından 22/06/2022 tarihinde Okul ve Kurum Müdürlerine  Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda  İş Sağlığı ve Güvenliği semineri verildi.